Kikötői szolgáltatások

A Marina Fűzfő az északi part kapujában mindössze egy órára Budapesttől 206 kikötőhellyel és 5 vendéghellyel várja bérlőit. Szolgáltatásaink széles köre lehetővé teszi hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőséget. Parti, vízi, téli nyári, egész éves hajótárolás mellett daruzás, hajóápolás, hajó bak és utánfutó bérlés is igénybe vehető. Lehetőség van kishajós tárolásra, sólya használatra egyaránt.

 

Travel lift

A Balaton első travellift-je (16 T) biztosítja kikötőnkben a hajók biztonságos ki- és beemelését. Hajószervizünk garantálja a hajók szakszerű javítását, karbantartását.

Hajótárolás

Vállalunk éves, téli és szezonális hajótárolást vízen és parton is. Kishajók és egyéb sporteszközök parti tárolása és a sólya használat szintén megoldható.

Kikötőhely bérlés

Éves kikötőhely bérelhető folyamatos vízen tárolással vagy téli állványhasználattal, vízen tárolás esetén télen szivattyús vízforgatással, vizesblokk használattal, kikötőstégeken víz és villanyvételezési lehetőséggel, egy gépkocsi részére parkolóhellyel (10 m felett 2 parkolóhely) és kidaruzáskor nagynyomású hajófenék tisztítással.

Daruzás

Kikötőnkben lehetséges a hajók ki- és bedaruzása, árbócdaruzás, hajók szállítóeszközre emelése, hajószállító állvány bérlése, targoncahasználat és nagynyomású tisztítás.

Életképek

Kapcsolat

Email cím

info@marina-fuzfo.hu

Telefon

Tel: 06 88 / 574-500
Fax: 06 88 /574-501

Cím

8175. Balatonfűzfő, Sirály u. 2-6